Squisito hitvallása

 

Hogy miért is vágtam bele ebbe a webshopba?

Azért mert hiszek abban, hogy minden nőnek kijár az életében pár pillanat, amikor belép az ajtón egy terembe és minden tekintet rászegeződik. Amikor a nők irigykedve fintorognak, és sokat mondóan összenéznek, míg minden férfi lélegzete elakad és hirtelen abbamaradnak a beszélgetések.

Korábban jellemző volt rám, hogy ha megláttam egy szép ruhát, amit szerelem volt első látásra, vettem belőle egy mérettel kisebbet, mert meg voltam róla győződve, hogy ez majd akkor fog igazán jól állni rajtam, ha lefogyok 5 kilót. Aztán végül évekig állt a szekrényben, míg el nem ajándékoztam valakinek nehéz szívvel. De ahogy teltek az évek teljesen megváltozott a hozzáállásom a dolgokhoz.

Tudod, mit mondok a mostani fejemmel? Vedd fel azt a ruhát! Vegyél egy mérettel nagyobbat, ami a mostani testedre jó, és nem arra amilyet szeretnél! Vedd fel és hordd büszkén! Nem kell hozzá különleges alkalom. Vedd fel egy sima keddi napon és menj benne dolgozni!

Figyeld meg a reakciókat. Azt, ahogy egy ajtó felé igyekszel és az úriember, aki épp bemenni készül, 50 méterről kiszúr és percekig áll az ajtóban ha kell, csak hogy nyitva tartsa neked. Azt, ahogy előre engednek a sorban, és hirtelen nem kell a zebra előtt ácsorognod, mert azonnal lefékeznek a sofőrök, hogy átengedjenek. Azt, hogy minden építkezésen megáll a munka, ha arra jársz.

Mikor belevágtam ebbe, és megmutattam pár ruhát a barátnőimnek, legnagyobb megdöbbenésemre, azt a reakciót kaptam, hogy nagyon szépek a ruhák, de hát ők ezt nem mernék felvenni. Bárcsak lenne olyan testük, hogy hordhatnák. Miért van az, hogy manapság a nők meg vannak róla győződve, hogy ha nincs szilikon mellük és nem jön rájuk az S-es méret, akkor örökre a farmer-póló kombinációra vannak kárhoztatva? Addig nógattam őket, míg csak sikerült rávennem mindegyiküket, hogy legalább próbálják fel tükör előtt egy magas sarkúval. Tudjátok mi a volt az eredmény? Kivirultak. Ez a kulcs. Egy ilyen ruhában megváltozik a kisugárzásod, a mozgásod, a mimikád, a gesztusaid. Azonnal előhozza belőled a vérbeli hódítót. Máshogy ülsz le, máshogy kulcsolod a lábad, máshogy hajolsz le valamiért, még a hangszíned és a nevetésed is megváltozik.

Na de picit elkalandoztam, és túl sok lett az indok, hogy én miért szeretném, ha ezekben a ruhákban járnál. Most nézzük mi az, amit én személy szerint keresek egy ruhában, és amit szem előtt tartottam a ruhák kiválasztásánál.

-          Legyen jó a szabásvonala és az anyagminősége. Párszor már én is belefutottam az olcsó húsnak híg a leve történetbe, mikor egy jól befotózott ruha végül a valóságban csupa műszál, nincs elszegve, foszlik és hatalmas csalódás. De mivel még olcsó is volt, ezért nagyjából visszaküldeni többe kerül, mint amennyit ér, így inkább megy a szekrény aljára vagy a Máltaiba.

-          Legyen egyedi. Nyilvánvalóan senki sem szereti, ha szembe jön vele valaki az utcán ugyanabban a ruhában. Ezek a ruhák csak kis szériaszámban találhatók meg a webshopban, minden méretből csak pár darab van raktáron.

-          Legyen megfizethető. Igen. Teljesen jogos az igény, hogy nem szeretnénk egy komplett nyaralás árát rákölteni egy-egy designer darabra.

 

Amennyiben kérdésed merülne fel, állok rendelkezésedre elérhetőségünk bármelyikén.

Kellemes nézelődést és remélem, hogy itt rád talál a ruha, amire mindig is vágytál!

Üdvözlettel,

Benyák Boróka Blanka

          ügyvezető