Szállítási és fizetési feltételek:

 

Szállítás:

A szállítás minden termékünkre ingyenes.

A megrendelt csomagokat 1-2 munkanapon belül átadjuk a DPD futárszolgálat részére, aki 24 órán belül szállítja ki a küldeményt a megadott magyarországi címre. A csomag kiszállításának időpontjáról a futárszolgálat értesítést küld a regisztrációkor megadott e-mail címedre.  Külföldi cím esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk elérhetőségének egyikén. 

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben, azaz 8-17 óra között elérhető kiszállítási címet és telefonszámot adj meg.

Ha mégsem lennél elérhető a megadott címen, abban az esetben is van lehetőség egyeztetni a futárszolgálattal. Amennyiben a Futár nem talál otthon, telefonon fog felkeresni és egyeztetnek egy mindenkinek megfelelő közös időpontot.

Fizetés:

A fizetés minden esetben utánvéttel történik, melyet a futárnál tudsz fizetni a csomag átvételekor.

Termék visszaküldése:

A megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted, ebben az esetben a visszaküldés költsége téged terhel.

A visszaküldés menete az alábbi.

Írj egy e-mailt az info@squisito.hu e-mail címre, melyben jelzed a visszaküldési szándékod, továbbá tüntesd fel a megrendelés számod, a címet melyről a futár felveheti a csomagot és egy telefonszámot, amin elér. Továbbá a bankszámlaszámot melyre a termék árának visszautalását kéred.

Az ügyfélszolgálat visszajelez és leszervezi a visszáru fuvart.

Amint a csomagot készhez kapjuk az eredeti állapotában sérülésmentesen, az általad kifizetett összegből levonjuk a visszaküldés költségét és a fennmaradó összeget 5 munkanapon belül átutaljuk az általad megadott bankszámlaszámra.